Boerderijwinkel met biologisch vlees

DECEMBER 2016

En ineens is het zover.... sint en kerst staan voor de deur. We denken na over met wie we deze dagen gaan doorbrengen en natuurlijk: wat gaan we eten? Over die laatste vraag hebben wij de afgelopen weken al nagedacht. Wat gaat er op het briefje van de slager. Maken we weer hammen, hoe doen we het met de rollades? Welk wild, kalkoen en ander gevogelte zoeken we uit. De kooktijdschriften zijn doorgebladerd. Dat brengt al een behoorlijke schifting; ziet het er te ingewikkeld uit, dan is het volgens ons niet iets voor op de kerstdis. Want wij vinden dat het vooral een tijd moet zijn waarin je aandacht hebt voor elkaar en als je die tijd doorbrengt met klotsende oksels achter het aanrechtblad vanwege de ingewikkeldheid van je gerecht, dan klopt er iets niet. 

Wij zijn er dus klaar voor om u te helpen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Kom op u gemak een kijkje nemen in de winkel, of bestel via de website.

In december is de winkel ook op vrijdag open. Van 11 tot 4 uur. Zo verspreiden we de drukte een beetje en kunt u rustig uw keuze maken en uw boodschappentas vullen. Onderaan deze pagina kunt u terug vinden welk vers vlees er in de koeltafel ligt. Wilt u een speciaal gesneden stuk vlees, wees dan op tijd met het bestellen daarvan. Want als de slager het eenmaal onder zijn mes heeft gehad kunnen we het niet meer aan elkaar plakken. 

Op de volgende data ligt er (naast het vlees in de vriezers) vers vlees in de koeltafel:

Zaterdag 3 december RUNDVLEES

Zaterdag 10 december     VARKENSVLEES (laatste keer voor kerst!)

Zaterdag 17 december  RUNDVLEES

Zaterdag 24 december  RUNDVLEES

De vlag kan uit: we zijn weer bereikbaar via de normale weg. Het ziet er misschien allemaal nogal "werk-in-uitvoering-achtig" uit, maar u hoeft niet meer om te rijden. Mocht er een kraan of tractor in de weg staan... laat u niet terug sturen: zij horen aan de kant te gaan om u door te laten!